TROUWPLANNEN?

 

Lees hier alles over mijn werkwijze, de tarieven

en de mogelijkheden voor jullie unieke bruidsreportage!

VOORAF

Voorafgaand aan de grote dag maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, Er is dan de mogelijkheid om te kijken of het klikt tussen ons en of mijn werkwijze jullie bevalt. Tevens kunnen we dan alvast de plannen voor de bruiloft doorspreken.
Desgewenst maak ik na aanleiding van dit gesprek een offerte en daarna besluit je of ik de fotograaf mag zijn op jullie bruiloft!

TIJDENS

Tijdens de bruiloft probeer ik eigenlijk zo onopvallend mogelijk te werk te gaan. Ik besteed veel zorg en tijd aan het fotograferen van hoe de dag verloopt met alle emoties die daarbij horen. Maar ook de kleine details vind ik net zo belangrijk om mee te nemen in de reportage.

Bij de fotoshoot van jullie samen zorg ik, door een goede voorbereiding, dat deze ontspannen verloopt en we op die manier de mooiste foto's kunnen maken! Met jullie persoonlijke wensen en ideeën hou ik van zelfsprekend rekening.

ACHTERAF

Na afloop ga ik aan de slag met het uitzoeken van de mooiste foto's, deze bewerk ik nauwkeurig na en binnen een paar dagen krijgen jullie alvast een klein voorproefje. Het aantal foto's dat ik aflever is erg verschillend maar bij een dag fotograferen van +/- 6 uur kun je rekenen op ongeveer 300  foto's. De complete reportage lever ik af op een gepersonaliseerde ubs-stick binnen 4 weken na de bruiloft.

Er is ook een mogelijkheid om door mij een professioneel fotoalbum op te laten maken.

TARIEF

Ik kom fotograferen op jullie bruiloft voor € 150,- per uur (minimaal 4 uur aaneengesloten).

Dit tarief is inclusief; gesprek vooraf, professionele bruidsreportage, nabewerkte selectie foto's op usb-stick, reiskosten tot 30km vanaf Westbroek

Optioneel kan ik een smaakvol bruidsalbum voor jullie ontwerpen van zeer hoge kwaliteit.

Binnenkort is hierover meer informatie te vinden op de website.

 

Voor meer informatie over de bruidsreportages of bruidsalbums neem gerust contact op!

<

© 2018 Copyright   -   Leora | Fotografie & Vormgeving

 

Privacyverklaring